Samenwerking

Binnen project IPL wordt door verschillende partijen in een consortium samengewerkt.

Onderzoek

Het onderzoeksteam bestaat uit onderzoekers vanuit het Amsterdam UMC en de HAN University of Applied Sciences. Zij zijn betrokken bij de ontwikkeling van de leeractiviteiten en het literatuuronderzoek. Het onafhankelijk onderwijskundig onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoekers van het UMC Groningen.

onderzoekers_combi_v2

Onderwijspartners

Een gevarieerde groep opleiders die de vakopleidingen tot bedrijfsarts, verzekeringsarts en/of arbeidsdeskundige verzorgen: Scolea, IVA opleidingen, NSPOH, SGBO en UWV Academie SMZ Arbeid & Gezondheid. In project IPL zijn zij leidend in het ontwikkelen van de beide trainingen.

onderwijspartners_combi_v2

Begeleidingscommissie

Het project wordt begeleid door stakeholders uit het werkgebied. Dit zijn onder andere beroepsverenigingen (NVAB, NVvA, NVVG), maar ook vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers (patiƫnten). De leden van de begeleidingscommissie vertegenwoordigen relevante expertise, perspectief en/of ervaring voor het onderzoek. Ook geven zij advies over de inhoudelijke en onderzoekstechnische kwaliteit van het onderzoek en denken zij mee over de bruikbaarheid van de kennis voor het bereiken van maatschappelijke impact in de praktijk.

Logos_bcie_combi